Citat:
În prealabil postat de Raoul
Ionut,nu ai raspuns nici cu eclipsele cum de pot fi anticipate cu zeci si sute de ani inainte,ai dat-o pe langa...
|
Nu am văzut întrebarea. Și în modelul FE, hai să-i spunem pe românește PP, astrele au o mișcare regulată, deci eclipsele ar putea fi prevăzute fără probleme.
Citat:
În prealabil postat de Raoul
Plus ca nu ai raspuns nici cu ocolul antarcticii. Aceste doua dovezi sunt suficiente. Ocolul Antarcticii conform teoriei tale ar trebui sa fie cred ca cel putin de trei ori mai mare (adica distanta,scuza-mi modul de exprimare).
|
Ocolul Antarcticii ar fi o dovadă dacă ar fi fost făcut în realitate. Echipajul ar fi putut să plece din punctul A aflat să spunem pe continentul America de Sud, să meargă în zona Zidului de Gheață în punctul B, să parcurgă o anumită distanță pe lîngă zona înghețată pînă în punctul C și să revină de unde au plecat, adică în punctul A. Avem de fapt un triunghi ABC, nu o linie cu o buclă în jurul Antarcticii de forma unui lasou, dacă înțelegi comparația.
Poate că au fost plătiți să nu spună adevărul. Există posibilitatea asta sau nu?