View Single Post
Vechi 04.12.2011, 23:11:07
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Bun, si daca Pamantul este plat, ce urmeaza? O noua miscare anti-tehnologie, ca ludistii englezi din secolele XVIII-XIX? "Aia ne minte, la moarte cu ei!"... Si sa ne conducem viata, ca relationare cu Universul material, dupa care coordonate? Scripturistice? E de ras... Scriptura NU e un reper absolut...decat pentru fratii nostri care sunt (N)P, si pentru ei e de bun-simt ca e vorba de repere spirituale, MULT MAI IMPORTANTE. Intrebati-i. Sunt ei adeptii Sola Scriptura, dar nu cad in penibil, cu atat mai putin in penibilul pamantoplatistilor.
Si, de fapt, in Scriptura se vorbeste de "rotundul Pamntului", mai precis in Tanakh. Nu e clar?... Frate Florin-Ionut, nu te lasa manipulat de penibilii aia pamantoplatisti/pamantofixisti...stiu ca neconventionalul inclusiv in stiinta e fascinant. Te inteleg. Dar "aia" ne mint in chestiuni chiar mai importante, chestiuni de care depinde ziua de maine, la propriu, privind supravietuirea, pentru miliarde de familii... Ala da teren de lupta pentru adevar.
Si daca ar fi plat, pacatul nu ar mai fi in lume? Am prieteni care au inconjurat planeta asta cu avionul, desigur nu intr-o singura calatorie. Deocamdata, sunt prea sarac pentru asta, dar, cand si daca ma va ajuta Cerul Albastru sa castig serios, aveti cuvantul meu ca fac o calatorie de placere circumterestra (daca o sa am si timp; banii nu se fac decat cu multa truda, abilitate, si chiar mult mai mult noroc).
Si va spun si ce am vazut. Mai ales daca trec si pe langa/deasupra continentului antarctic. Aveti cuvantul meu, toti fratii si surorile, mai ales cei pasibili de fascinatia pamantoplatismului.

Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 04.12.2011 at 23:33:17.