Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17
nu imi place sa sufar... nu cred ca ii place nimanui sa sufere...... am incercat sa o uit, nu am reusit, m-am rugat sa o uit, Dumnezeu se facea ca nu ma aude..... am incercat si cu alte fete, nu am reusit decat sa le fac lor rau...... datorita faptului ca mereu sunt inconjurat de multe fete, ea nici nu vrea sa auda de mine..... acum vreo doua saptamani vroia sa ne impacam, dar au avut grija altele sa ii bage prostii in cap...... tin sa precizez ca ea de doi ani nu lasa nici un baiat sa se apropie de ea...... nu stiu ce sa mai fac, parca Dumnezeu nu ma lasa sa o uit, dar nici nu vrea sa mi-o dea inapoi..... si nu ma pot indragosti de absolut nici o fata, indiferent de cat e de frumoasa sau perfecta..... ea e singura pentru care mi-as da viata, doar sa ii fie ei bine..... va rog sa nu ma condamnati, nu imi doresc sa fie asa...... Doamne ajuta....
|
Esti slab de inger,nu stii nici sa-ti joci cartea... Fara suparare.
Citat:
În prealabil postat de candles in the wind
care e ideea cu parasitul celuilalt..daca doi oameni au probleme..le discuta..si poate le rezolva...daca nu se pot nici intr-un fel rezolva problemele..oamenii se pot desparti si prieteneste...
|
Pai da,iubitul tau poate sa te lase "prieteneste",si tu ramai si suferi. Nu-mi spune ca nu e asa ca nu te cred. De unde si pana unde e obligat sa discute cu tine? Poate s-a saturat si gata,ce atatea explicatii?
Cum ai reactiona? Ai fi fericita din cauza iubirii?