View Single Post
Vechi 05.12.2011, 10:40:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
nu imi place sa sufar... nu cred ca ii place nimanui sa sufere...... am incercat sa o uit, nu am reusit, m-am rugat sa o uit, Dumnezeu se facea ca nu ma aude..... am incercat si cu alte fete, nu am reusit decat sa le fac lor rau...... datorita faptului ca mereu sunt inconjurat de multe fete, ea nici nu vrea sa auda de mine..... acum vreo doua saptamani vroia sa ne impacam, dar au avut grija altele sa ii bage prostii in cap...... tin sa precizez ca ea de doi ani nu lasa nici un baiat sa se apropie de ea...... nu stiu ce sa mai fac, parca Dumnezeu nu ma lasa sa o uit, dar nici nu vrea sa mi-o dea inapoi..... si nu ma pot indragosti de absolut nici o fata, indiferent de cat e de frumoasa sau perfecta..... ea e singura pentru care mi-as da viata, doar sa ii fie ei bine..... va rog sa nu ma condamnati, nu imi doresc sa fie asa...... Doamne ajuta....
Stii, sunt oameni care isi dau sistematic cu ciocanul peste degete si zic "Doamne, ajuta-ma sa scap de suferinta" dar nu se gandesc sa lase ciocanul din mana sau daca e musai sa-l foloseasca sa fie mai atenti.
Si dupa ei..Dumnezeu nu-i aude.

Nu stiu ce relatie ai avut cu respectiva inainte sa te paraseasca, cu ce ai gresit..dar in mod clar ai gresit, daca nu fata de ea, fata de altele si greselile astea se cam platesc intr-un fel sau altul.

Daca e singura, nu inseamna ca se gandeste la tine, inseamna ca are ceva mai multa minte ca tine si nu se implica in relatii doar ca sa uite pe cineva sau sa aiba cu cine sa-si petreaca timpul.

Si mai e ceva..de obicei fructul oprit este cel mai dorit, daca ti-ar fi cedat asa cum au avut altele naivitatea sa o faca poate n-ai mai fi gasit-o asa interesant dar acum ca este inaccesibila..

Iar ceilalti ..oare sa fi gresit asa mult cand te-au vorbit de rau?
Poate in capul tau oi fi un tip inocent si plin de iubire..dar ceea ce ai facut efectiv fata de alte persoane vorbeste despre tine mai mult decat ti-ai dori sa vezi.

Ia o pauza de 1-2 ani de la aventuri, pune-ti gandurile in ordine si pe urma mai vezi ce urmeaza..
Reply With Quote