Citat:
Īn prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
...si unii mor de teama cipurilor. Frati si surori dupa umanitate, dar membri dupa duh de secta apocaliptica, voi ati citit Apocalipsa? Intai vine Haploidul, apoi urmeaza inregistrarea, marcarea si inrobirea.
Dvs., adeptii lui "moarte cipurilor", aveti obiceiul sa faceti baie, sa va culcati si apoi sa mancati cina? Ciudat, as fi jurat ca ordinea e inversa. Nu e la mintea morulei proaspat divizate ca pentru ca o actiune sa fie efectuata, trebuie sa existe intai faptuitorul si uneltele?
Daca prostia ar durea...nu neg, as trage si eu ceva urlete...dar ma tem ca as fi deja surd din cauza racnetelor altora...
Aures habent, et non audient...
Fratele Erethorn a explicat perfect o serie de lucruri...de bun-simt, as zice eu...ah, uitasem..."cum o sa il credem, bre, pe papistas, ai innebunit? papistasii e uneltele lui drq..."...sau ascultati-l pe fratele Mihailc, alt far de gandire de pe forum, si un crestin de toata cinstea...mda, iar uitasem...pentru sectantii criptostilisti, si el e vandut lui Devaron...
|
Iar unii mor de teama ca viclesugul lor nu va prinde la prostime! Caci, prin ecumenism, se obtine si politizarea bisericii. De aceea, a marturisi credinta cea adevarata si a da in vileag vicleniile satanei devine si in zilele noastre un act de curaj.
Un preot marturisitor poate suferi exact de la fratii de credinta intru Hristos. Iar ranile primite de la frati sunt cele mai dureroase. Cei care sufera din cauza aceasta o stiu pe pielea lor.
Iar cei cipuiti prin viclesug si care mai apoi au murit
de inima au plecat tacuti dintre noi. Daca nu invatam nimic din experienta lor si facem pe desteptii la nesfarsit, puternic este Dumnezeu sa ne arate ca gresim.
Biserica ar trebui sa ramana biserica, iar politica sa fie politica. Amestecul nu e bun. Scindarea Bisericii primare s-a infaptuit prin amestecul politicului. Cel rau si-a varat coada. Cine are minte sa ia aminte. Sa nu ne lasam spalati pe creier, indiferent de confesiune. Sa nu incetam a cauta adevarul. Iar Dumnezeu ne va lumina si ne va calauzi.
Unii isi fac chip cioplit exact din cei care i-au dus sau ii duc intr-o erezie sau in alta, slavindu-i pe acestia mai mult decat pe Dumnezeu. Astfel, in loc sa lucreze Dumnezeu prin ei, lucreaza cel rau.