View Single Post
Vechi 06.12.2011, 08:49:11
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Gabriel-G Vezi mesajul
Cand vad in Romania copii sarmani pe strazi traind de pe o zi pe alta din mila Domnului si caini imbuibati de fete batrane trebuie sa alegem !
dam bani de la buget pentru a tine in viata niste animale oricum inutile sociatatii sau dam bani pentru a creste normal acesti copii orobsiti de soarta .
Nu inteleg de ce un crestin are voie sa omoare un porc si nu are voie sa omoare si un caine ?
Nu se pune problema de a alege între câini și oameni și nu banii sunt problema esențială, ci grija, atenția, mila.

Copiii ajunși pe străzi, ca și oamenii maturi, sunt persoane de care cineva, care trebuia să-i iubească, să le poarte de grijă, să-i ajute, nu a făcut-o. Și pentru că aceia n-au putut să-i iubească, trebuie ca noi, cei care ne numim creștini și știm că Hristos e în orice suferind, să o facem. Iar dacă nu putem să o facem, măcar să nu dăm vina pe altcineva.

Problema, atât în cazul oamenilor, cât și al câinilor și al oricărei viețuitoare, e indiferența cumplită pe care o întâlnim la tot pasul, inclusiv în noi, sau începând cu noi înșine.

Dacă am avea mai multă milă, am trăi mult mai bine, măcar de am fi cu toții săraci.
Reply With Quote