Citat:
În prealabil postat de lore86
Nu merit nici o felicitare ptr ca micutii nu sunt meritul meu, sunt darul lui Dumnezeu.
Am vrut doar sa subliniez ca Sfintii asculta si cererile/rugamintile aparent nefolositoare, neimportante ale copilasilor.
Si acest lucru e minunat. Ca le intareste copiilor credinta ca au o multime de prieteni(ceresti).
Si acolo unde un suflet de copil se roaga, ajutorul lui Dumnezeu vine imediat. E induiosator cand un micut se roaga. e induiosator cata dragoste poate sa fie intr-un suflet mic.
|
cat de fericiti pot sa fie copii tai sa creasca intr-o familie atat de minunata, in spiritul lui Dumnezeu, printre atatea invataturi bune, cu un tata preot si o mama minunata.... daca ar fi mai multe astfel de familii, viitorul tarii ar inflori..... si eu am avut si am o familie minunata, chiar daca mai apar disensiuni...... Dumnezeu a fost alaturi mereu de de noi si nu ne-a lasat la greu.... chiar daca de cativa ani mosul nu mai are posibilitati sa vina, nu e suparare..... pe langa cadourile materiale raman multe altele care la o prima privire pentru unii nu inseamna nimic, dar pentru mine conteaza mult......