View Single Post
Vechi 04.09.2007, 12:40:35
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

da urzicutz-o, asta mi se pare shi mie cu ecumenismul, ca pentru exclusivismul lor pentru mandria ratzionalitatzii, vor cu acelashi scop sa se foloseasca si de rugaciunile comune ca pe un experiment al jertfei sangeroase, imbracate in manushi de gentiletze, iar noi pentru a nu fi exclushi din Europa, adica pentru a nu fi intoleratzi ca intotdeauna, ni se arata tolerantza si unitatea in diversitate ca sa acceptam ecumenismul ca pe o experientza a medicului nebun care nu-shi da seama ca taind rugaciunea comuna ca pe un cadavru in cultele componente nu se obtzine decat suferintza si suferintza shi iarashi suferintza... deci papistashii iar vor sa ne pacaleasca, vorbind mereu de tolerantza si unitate ei care nu au decat intolerantza si ca sa fim demni de tolerantza lor pentru noi vor sa ne taie shi sa ne cerceteze ca pe cobai.... vai de tine catolicism care ceri jertfe ca sa te covingi de credintza dar nici macar atata nu vrei ca esti mai jos shi ca evreii ce l-au rastignit pe Hristos ca dumneata vrei doar sa te infumurezi cu ratzionalismul tau atoate cunoscator, defapt complet fals, shi pentru asta sacrifici singurul loc de unde itzi mai poate veni mantuirea, adica sacrifici ortodoxia care inca te respecta si te-a slujit intotdeauna, shi pe nenorocitzii crestin-ortodcsi care n-au avut niciodata ce manca din cauza razboaielor tale.

Domnule m-am inervat shi eu, vazand cum se canta in struna la ecumenism... rog sa fiu iertat, ca m-a luat valul.... dar totushi sfintzii au dreptate ca papistashii shi ecumenismul sunt eretici domnule.... ce mai tot o scaldam... ca sa nu ne dea afara din europa? da ce este europa lor? sau europa noastra? e europa a cui o fi domnule... mai chiar asha, care vreztzi sa punetzi mana pe Europa.... :D
Reply With Quote