View Single Post
Vechi 06.12.2011, 19:03:53
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit doamne ajuta

buna ziua tuturor si doamne ajuta multumesc pentru mesajul care lati scris ,am fost de mica invatata sa cred in bunul dumnezeu si sa ma rog multe caci multe sunt incercarile prin care ne este dat sa trecem sa plangem cand ne rugam si rugaciunea sa o facem in liniste si in miez de noapte asa ma rog si si chiar daca suferinta este cateodata mare si nu mai pot sa scap de greutati ma rog incontinuarecu multa credinta si merg la biserica asa imi invat si copii caci numai dumnezeu face minuni prin oameni va rog sa maiertati pentru ca nu m putut sa sciu cu litere mari nu avem de unde sa intram si am intrat de pe un calculator al unei vecine ,am sa va raspund la intrebare si aici vam ytrimis si pe privat am reumatism osos am dureri de oase mai iau calmante ma doare spatele piciorele cand este frig sau stau mult intru loc dar le suport de dragul copiilor si dumnezeu ii da putere sa trec peste toate incet ,incet vreau sa va urez la multi ani tuturor care sunteti cu numele nicolae si sa va doresc din suflet sarbatori fericite si pe noi sa ne ajute dumnezeu sa incalzim casa pentru copii toate vin de la dumnezeu inca nu avem lemne de foc am mai adus crengi si facem focul ,iertatima pentru greselile ortografice va doresc sanatate si dumnezeu sa va rasplateasca la multi ani tuturor .
Reply With Quote