Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Repede te-ai ascuns în colivia ta profesională, să salvezi ce-a mai rămas în picioare din credibilitatea ta.
|
Vedeți, este oarecum urât să te legi, cu ostentație și cu aluzii de ne-profesionalism, de profesiunea cuiva, așa cum ați făcut dumneavoastră, iar apoi, când se întoarce roata, să te dai lovit.
Am mai văzut atitudinea asta, și la clienții mei (
"ce, dumneata ca avocat n-ai auzit de legea XZY care-mi dă dreptate mie ?!!!"), pentru ca după ce mi-am intrat în rol și l-am întrebat pe recalcitrant dacă știe când s-a prescris dreptul la acțiune sau dacă știe că nu are calitate procesuală sau că legea XYZ de care face caz e abrogată sau declarată neconstituțională, să mă lovesc de reversul medaliei (
"nu mă mai lua cu chichițe din astea avocățești, ce, faci pe deșteptul că tu știi legea și eu nu ?!").
În speță, nu v-am pus întrebarea decât pentru ca să vă dovedesc că, deși faceți mare caz de argumente privind modul de organizare și, subsecvent, de dobândire/administrare a dreptului de proprietate de către cele două biserici, catolică și ortodoxă, deși, de fapt nu cunoașteți cum stă treaba.
Citat:
Cu siguranță cunoști faptul că nu se dau consultații juridice moca, așa că dacă vrei să mă angajezi putem negocia....
|
Dimpotrivă, eu dau consultații gratuite. E alegerea fiecăruia.
Citat:
Au fost multe parohii care au trecut la uniți cu biserici cu tot. Îți las ție plăcerea de a-i întreba pe ai tăi pe ce temei juridic s-au realizat aceste tranzacții.
|
Vă repet întrebarea pentru a treia oară, și nu degeaba, ci pentru că BOR și partizanii agățatului cu dinții de bisericile furate au tot vânturat argumentul
"biserica e a comunității, nu a BOR":
Ce se întâmplă,
din punct de vedere al BOR, daca majoritatea comunității trece la altă religie ? Se aplică principiul, rămâne biserica/sala de rugăciune/moscheea aceleiași comunități ?
Este BOR de acord ca lăcașul de cult să rămână al comunității, să iasă din patrimoniul BOR ? Da sau nu ?