Citat:
În prealabil postat de Geany17
De obicei în fiecare post țin prima și ultima săptămână,miercurile și vinerile din tot postul.În rest mă abțin de la carne și mănânc lactate.Este bine cum procedez,adică se ia în considerare a fi post fără carne sau e ca și cum n-aș ține deloc?Aș vrea mai multe sfaturi să mă lămuresc să știu cum să procedez pe viitor.Vă mulțumesc anticipat!
|
Draga Geany , in general jumatatile de masura nu sunt benefice , indiferent ce ne dorim de la viata ! La intrebarea ta , nimeni cu capul pe umeri nu-ti va da un raspuns afirmativ , dar nici nu-ti va face teoria chibritului in ale postului , caci sunt sigur ca sti cum este corect . Totusi cu certitudine iti spun ca DUHOVNICUL tau iti va da masura cea buna , tratamentul cel mai potrivit , caci nu de urechisti ai nevoie , ci de DUHOVNIC ! Poti urma si un fals tratament auzit printre vecini , dar cu nimic nu-ti va folosi , si chiar poate sa-ti fie daunator , dar nu uita frate draga : orie e alba , ori e neagra , caci griul e ceva nedefinit , e o culoare ce inspira pozitia sezut in doua luntrii , ori nu asta vrei !
Doamne ajuta !