O minora poate sa intretina relatii sexuale cu un baiat major din propria vointa, iar apoi sa il acuze pe baiat de viol ! Sunt multi barbati dupa gratii din cauza asta acuzati de viol, cand defapt nu a fost asa. Sa ii castram si pe ei? Chiar credeti ca legea acesta v-a fii aplicata corect? Daca nici celelalte legi nu sunt aplicate crect, nici aceasta nu v-a fii. Hai sa il luam pe Huidu ca exemplu. A omorat 4 oamni parca in accident si nu a fost bagat la inchisoare, de ce? Pentru ca e vedeta sau mai stiu eu ce. Daca Huidu ar fi violat pe cineva, ar mai fi fost castrat?Sau alta vedeta,politician etc.
Mie mi s-ar parea mult mai corect si moral sa se ilegalizeze filmele,site-urile xxx, reclamele, emisuinile si cantecele deocheate. Revistele gen Cool gril, Bravo,popoconr care au rubrica ptr sex&love ar trebui de asemenea interzise. Aceasta aprind instinctul sexual si fanteziile, si sunt printre principalele cauze care imging tinerii spre viol .
Apoi sa se introduca o lege prin care oamenii, mai ales fetele sa se imbrace decent, si nu pe jumatate goale cum vezi astazi pe strada. In Rusia parca se propunea legea acesta, nu stiu daca au pus-o inca in aplicare. Iar cand zic decent, nu ma refer sa poarte burka, ci bluze fara decolteu pana la buric, fara pantaloni scurti pana la fund, etc. Uitati-va cum se imbraca fetele din ziua de astazi ! Unele parca chiar cer sa fie violate. Vezi copile de 12-13 ani aratand a 18 ani, imbracate ca ptr club de noapte. Si se imbraca asa si la scoala! Nu mai zic de fetele mai mari. La scoala iarasi ar trebui introdu-se uniformele in toate scolile, generala,liceu,scoala de meserii, peste tot si ar trebui sanctionati elevii care se imbraca ca de club. Momentan din cate stiu si am vazut, numai liceele de prestigiu aplica regulile vestimentare complet si corect. Apoi, o singura ora de religie nu este suficenta, ar trebui introdu-se minim 3. Iar educatia sexuala scoasa din scoli, sau macar sa se spuna adevarul si sa explice concret urmarile psihologice, mai ales, a masturbarii, a inceperii vietii sexuale, a avortului etc. Citisem undeva, nu mai stiu exact unde, ce converstaie a avut un om credincios cu o profesoara. Profesoara i-a spus ca au avut un fel de intalnire-curs a profesorilor in care nu stiu ce om invatat le spunea profesorilor sa ii sfatuiasac pe elevi sa isi inceapa viata sexuala la 15 ani ! Sau tot asa pe nu stiu ce forum am vazut cum o mama spunea mandra ca isi v-a duce ea fata sa o dezvirgineze un barbat cu experienta !
Nu castrarea violatorului este solutia, ci educarea corecta a tinerilor si a parintilor!
In inchisori ar trebui sa se introduca consiliere psihologica, sa ii ajute pe raufacatori, mai ales pe cei cu probleme psihice, sa se vindece ca atunci cand ies din inchisoare, sa iasa un om nou, nu un om care invata si mai multe rele. Asa se intampla, de multe ori cei din inchisori ies mai rai decat erau cand au intrat. Nimeni nu se sinchiseste cu ei.
Intr-adevar Iisus a spus sa ne taiem madularul care ne simteste. NOI sa il taiam, nu altii sa ni-l taie prin forta. Ca un om sa se schimbe complet, ar trebui sa vina de el deschiderea si vointa sa se vindece de patimi si probleme. Cum ar fi daca duhovnicul ne-ar impune prin forta si cu cruzime ce sa facem si cum sa ne lepadam de patimi? Nu s-ar mai duce nimeni la biserica.
Victima poate sa se vindece, daca nu complet, partial tot poate. Iar asta se poate numai daca are credinta in Bunul Dumnezeu, in Maica Sa si in Sfinti Lui. Victima ar trebui sa fie ajutata de parinti si Biserica! Mama victimei ar trebui sa o ajute pe fata mai ales prin rugaciune. Rugaciunea mamei ptr copii ei este f. puternica. Chiar credeti ca Maica Domnului de ex., nu o v-a ajuta si nu ii v-a alina si vindeca durerea din suflet victimei? Daca victima nu v-a putea sa se ridice in momentul acela, intervin parintii,preotii si rugile lor. Totul este sa ai credinta si sa incerci pe tot posibilul sa iti lasi viata in mainile Domnului.
Nu apar violatorii ! Insa nici nu am dreptul sa ii judec si sa ii condamn. Sa nu se uite ca Dumnezeu e sus si vede tot, iar un judecator mai drept ca El nu exista.
|