Sfantul nectarie m-a ajutat si pe mine ,pacatoasa
Buna seara!!! Sunt cea mai fericita ! Sf Nectarie si sf Ioan Rusul sunt prietenii mei de suflet, ingerii mei pazitori ! nu stiu ce m-as fi facut fara ei ! Sa va spun cum a inceput totul: acum 3 luni am despistat un nodul sau chist la san ! nu stiu sigur ce era ...doar stiu ca era acolo,deasupra sanului . Fiind postul Craciunului,am decis ca pentru prima data in viata sa tin si eu si ce credeti ? pana acum am reusit si nici nu imi vine greu absolut deloc ! Am inceput sa ma rog,spun in fiecare seara acatistele sf Nectarie,a sf Ioan Rusul , am spus si de 12 ori acatistul BUNEIVESTIRI , cateodata acatistul sf Nicolae si al sf Andrei ! toti m-au ajutat la nevoie ! dupa 2 sapt de spus acatiste si rugaciuni ,si cu gandul ca nu cumva sa am ceva grav la san , imi apare in vis sf Nectarie! se facea ca eram in biserica,si ma rugam la capataiul moastelor lui . Deodata moastele se misca,prind viata si aratau exact ca sf Nectarie cand era in viata . A intins mainile catre mine si mi-a luat piciorul intre mainile Lui si mi l-a tinut intre palmele lui dupa care le-a dat drumul ! langa mine mai era o femeie imbracata in negru care se ruga sfantului si dupa ce mi-a dat drumul la picior s-a dus si i-a luat ei mainile intre mainile Lui . Dupa care se face ca eram in biserica si vorbeam cu El ...plangeam in hohote si imi zice :"Mai fata,ce ai de tot plangi ?" ,la care eu ii zic: "Nu vreau sa mor,parinte,nu vreau " . "Pai mai fata, cine ti-a spus tie ca esti bolnava?" si m-am trezit ! inainte sa-l visez am fost la biserica m-am spovedit,m-am impartasit .ce sa va spun? m-am trezit din somn plangand ! nu puteam sa cred . Azi am fost la medic si mi-am facut un echo mamar ! Ce credeti? SANUL NU MAI AVEA NIMIC!!! nu-i asa ca e minune? pentru mine este ! Tot azi, ma pregatesc sa plec in Grecia la manastirea AGHIA TRIADA in EGHINA si in Evvia la sf Ioan Rusul ! De abia astept sa le multumesc sfintilor pentru ajutorul dat ! le-am promis ca ma voi schimba ,voi deveni un om mai bun , si sper sa ma tin de cuvant ! de asemenea am promis ca voi cumpara o icoana cu sf Ioan Rusul si o voi da unei biserici ,pentru a ajuta si pe altii ! Credeti in Dumnezeu,in sfintii lui , in Maicuta Domnului si in Iisus Hristos ! iubirea lor pt oameni este nemarginita ! va multumesc iubitii mei sfinti si abia astept sa va vizitez !
|