View Single Post
Vechi 07.12.2011, 21:09:50
Ana-Maria N's Avatar
Ana-Maria N Ana-Maria N is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit 'Roaga-te cum poti ca sa ajungi sa te rogi cum trebuie'

Citat:
În prealabil postat de inspiron Vezi mesajul
Spuneti dumneavoastra ca rugaciunile trebuiesc spuse obligatoriu si nu va contrazic, dar ce se intampla cand nu credem in efectul lor ? Nu sunt ateu, cred in existenta lui Dumnezeu dar nu pot sa cred faptul ca El o sa-mi indeplineasca mie o dorinta oricare ar fi aia. Am incercat sa-mi impun acest lucru dar nu pot sa cred si pace. Inca mai caut raspunsuri, asta este si motivul pentru care mai stau pe acest forum :).
'Sunt primite si rugaciunile spuse numai cu buzele, pentru ca nu-i poti cere unui copil sa mearga la acelasi pas cu un om mare. Deci, eu ma rog cum pot si Dumnezeu imi primeste rugaciunea, asa cum a fost vorba despre fiul tatalui lunatic, cand a zis cu lacrimi: "Cred, Doamne, ajuta necredintei mele!” (Marcu 9, 24). Si Domnul Hristos n-a zis: "A, pai daca nu crezi cat trebuie, n-am ce-ti face!...”, ci l-a ajutat in starea lui. Nu putem ajunge la mult, decat de la putin.'

http://www.crestinortodox.ro/sfaturi...rbe-97235.html