View Single Post
Vechi 04.09.2007, 15:10:33
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

cristy, shi eu am patzit exact simptomele respective, shi e grav, deci in loc sa-l duci la spovedanie, mai bine rogi pe parintele sa vina la patul bolnavului shi il rogi sa-l spovedeasca, deoarece este foarte periculos sa i se creeze o stare neplacuta mai ales ca este la primele spovedanii.... Deci ai mare grija de el.....

Acuma sa-tzi povestesc, la mine cred ca mi se tragea atat de la pacatele pe care le faceam, dar mai ales cred ca am avut un virus, un virus de meningita, ca stateam shi ashteptam sa ma apuce caderea, pe strada, in tren, oriunde.... era grozanic, shi nici nu puteam umbla.... in rest paream complet sanatos.... doar atata mi se parea ca mor, shi nu ma inshelam ca meningita chiar te omoara.... am primit shi tratament cu vitamine shi B-uri shi m-am redresat.... dar am impresia ca in cazul meu a fost shi de la pacate.......

Acuma vezi ca la inceput ataca shi deavolii cu totfelul de credintze shi pareri personale shi himere, care o sa-l sperie shi mai rau.... deci luand-o domol, cu cateva zile libere de la servici, cu odihna la pat.... sper sa-shi revina, ca shi eu mi-am revenit.... stiu cum e, e groaznic shi nu sunt cuvinte de explicat... starile sunt reale shi doar ce le-a trait le poate intzelege, ceilaltzi au impresia ca esti dus, ca te panichezi din nimic, ca tzie bine shi doar asha din senin tzi se face rau.... eu shtiu cum este.... shi greu am ishit din acele stari de panica shi moarte.... am impresia ca e vorba shi de meningita.... atunci era epidemie... dar numai pe unii ii prinde.... oricum nu stiu ce am avut, dar asha am facut shi eu, am crezut ca voi muri, shi am zis sa cheme preotzii sa ma spovedesc fiindca nici sa ma ridic din pat nu mai puteam.... era o stare coplesitor de neagra care itzi dadea certitudinea ca in scurta vreme mori.... deci nu e de joaca shi trebuie multa grija.... mie mi-a luat 1-2 luni sa-mi revin.... acuma nu mai am probleme....... deci trece.

Reply With Quote