View Single Post
Vechi 08.12.2011, 10:22:04
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
multumesc mult pentru ca v-ati rapit din timp sa imi scrieti un mesaj de incurajare.... si eu ma rog mereu Maicii Domnului.... mereu cand ma apropii de cate o fata, imi apare fosta prin diferite mijloace si renunt la cealalta fata....... daca ies la un suc cu o fata...nu mai dorm cateva nopti... iimi apare ea in vis incontinuu si nu pot sa dorm... asta nu se intampla mereu, doar in anumite perioade..... a fost prima fata pe care am iubit-o, de fapt a fost singura.... ea nu a cunoscut baieti inaintea mea..... cred ca este cea potrivita pentru mine... este un ingeras, e sensibila, iubeste animalele, plange pentru ele, o iubeste pe Maica Domnului, adora sa mearga la biserica, e inteligenta si nespus de frumoasa... pana si defectele ei ma atrag..... va multumesc din nou pentru mesaj..... Doamne ajuta!!!
Apropo de asta, imi aduc aminte ca un tanar s-a dus la un duhovnic si i-a zis:
"parinte, vreau sa ma insor cu o fata de la noi din sat."
Parintele"no, si ce are fata asta asa special de vrei sa te insori cu ea?"
el"e frumoasa". Parintele scrise pe foaie un 0.
el"e desteapta". Parintele mai scrise un 0=00
el"e harnica"Parintele continua sa scrie cate un 0
el"Parinte, e si credincioasa". Abia in momentul acesta Parintele scrise un 1=1000
"Vezi dragul meu, zis Parintele frumoase daruri poate avea o femeie, dar cel mai frumos dar al ei este credinciosia si statornicia in Biserica. In vartutea acestui dar, toate celelelate daruri capata o valoare foarte mare".