Cum am mai spus nu inteleg exact cum e cu cipurile si pana acum nu m-a interesat prea mult.
O sa fac cercetare bazata doar pe logica.
Din ce inteleg e vorba doar de cipuri biometrice si din acestea rezultatul final care intereseaza sunt doar cipurile implantate in oameni.
In Sfanta Scriptura spune ca cei ce nu vor avea acel semn pe mana nu vor putea cumpara si vinde. Nu stiu ce e acel semn, poate sa fie si un cip, sau poate sa nu fie. Probabil cu ajutorul unui cip implantat cienva poate sa localizeze persoanele, mai ales daca nu are bune intentii.
Dar poate sa mai fie si altceva. Nu stiu exact daca exista, dar cred ca se pot controla si emotiile. Stim ca exista substante care creaza o stare de bine, de fericire, sau care molesesc, deprima, etc. Din ce stiu ingerul cazut poate actiona doar asupra gandurilor la cei credinciosi. Ar putea actiona si asupra sentimentelor direct. Asta se intampla si in cazul unor gurusi, cei ce vin in preajma lor povestesc ca au simtit o mare dragoste, stare de bine, etc., deci ar putea sa fie ceva de genul sa se simta bine cand aud sau se gandesc la Antihrist, ca sa il accepte mai usor.
Astea sunt doar speculatiile mele.
|