View Single Post
Vechi 08.12.2011, 17:04:21
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Pana nu ne da mai multe detalii eu imi mentin parerea/opinia. Sa spuna varsta lui si a fetei,sa spuna cat timp au stat impreuna,cat de departe a ajuns si cat de evoluata a fost relatia lor si apoi ii voi lasa pe cei mai in varsta si cu experienta de viata sa traga concluzii. Sper sa intelegeti unde bat. Adica daca nici nu locuiau impreuna (imi dau si eu cu parerea),nici nu aveau copii,nici nu erau casatoriti,nici nu au stat (iarasi imi dau cu parerea) macar 1-2 ani impreuna,atunci de unde atata "disperare"? Daca s-ar fi intamplat cele enumerate mai sus (casatorie,copii,cativa ani la mijloc etc.) si ea i-ar fi dat papucii probabil se sinucidea sau o dadea in nebunie (daca e sa judecam direct proportional). Poate exagerez ce-i drept,dar cred ca ati inteles ideea. Pana la urma asta e defectul meu,modul de exprimare,dar care ma cunosc mai bine inteleg substratul mesajelor mele.

Doamne-ajuta!
daca e vorba de mine, atunci sa dau cateva detalii..... am fost impreuna doi ani si ceva, atunci eu aveam 18 si ea 16...... eram amndoi la scoala inca..... si daca era sa ma paraseasca in timpul casatoriei, nu cred ca as fi facut nimic din ce spuneai tu acum..... o perioada scurta a fost durerea mai intensa, da cu mult ajutor de la Dumnezeu am trecut repede peste asta.... sa nu crezi ca toata ziua stau si plang, viata mea e normala, muncesc, ma distrez, ma rog, mereu sunt cu prietenii alaturi, dar lipseste ceva in viata mea, iubirea..... mult timp ma rugam sa ma indragostesc de o alta fata... e imposibil.... dar viata mea nu sta pe loc.... mereu incerc sa gasesc o alta fata... problema este ca la perioade regulate ea tot reapare in viata mea, dar nu se concretizeaza nimic.... ne-am despartit datorita geloziei ei, si mereu ne certam... pana cand nu a mai suportat.... cea mai bune prietena a ei mereu imi povestea ce facea ea, si imi spunea ca stie mereu unde ma duc, ce fac, cu ce fete vorbesc, nici acum nu am aflat de unde.. cert este ca ea nu are incredere in mine si de asta nu vrea sa imi dea nici o sansa..... dar nu disper..... cum spuneam, viata mea merge inainte..... daca Dumnezeu crede ca m-am maturizat destul o sa mi-o dea inapoi, asa cum a facut si prima data, cand s-a indragostit de mine..... Doamne ajuta....

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote