View Single Post
Vechi 08.12.2011, 21:12:38
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Da, interesanta e intalnirea cu moartea.
Te intalnesti cu moartea, iar moartea, ca un domn gratios iti intinde mana si te invita sa il insotesti. [...] Nu existi decat tu ...si el (l-am personificat si l-am facut barbat din cauza ca eu sunt femeie, mi-a fost mai usor sa scriu asa).
Iar atunci cand el iti intoarce spatele, indraznesti sa ingami:""Mare esti Doamne! iti multumesc ca mi-ai mai dat o sansa! ajuta-ma sa o folosesc cum trebuie!"
E interesanta intalnirea, dar nu stiu cum e locul unde ma va duce el.Asa ca il rog pe Domnul sa ma ajute sa profit de aceasta sansa, ca de ultima.
M-am intalnit de 4 ori cu el(de doua ori in accident de masina, odata am dormit intr-o camera in care a mers gazul toata noaptea, iar a patra oara la nasterea ultimului copilas- ordinea cred ca era alta, dar ocaziile acestea au fost).

Nu mai mi-e frica de intalnirea cu el. Deja m-am invatat. Mi-e teama de durerea care o las in urma daca plec si mai ales mi-e teama ca nu voi ajunga acolo unde am dorit toata viata. Asta mi-e ingrijorarea cea mai mare.
Draga Lore, ai avut zile de la Domnul!

si pentru ca suntem in Postul Craciunului, mai bine sa cugetam cu o colinda. :)

"Vita verde, iadara" ... aici in interpretarea Narcisei Suciu : http://www.crestinortodox.ro/colinde...dara-1287.html
Reply With Quote