View Single Post
Vechi 08.12.2011, 23:28:30
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Mtcrysty17

Vai, dragule! Tu sa multumesti lui Dumnezeu ca s-au intamplat lucrurile in asa fel ca v-ati despartit. GELOZIA NU SE VINDECA! Ea incearca sa te domine si acum psihic. Ea se intereseaza de tine si te urmareste ce faci si cu cine esti de aceea stie abolut totul despre tine. Oamenii astia sunt bolnavi....pe bune! Din cauza geloziei foarte multe casnicii se destrama. Sa nu crezi ca e geloasa din cauza ca e foarte indragostita de tine.
Noi am avut prieteni de familie un cuplu unde ea era foarte geloasa. El la inceputul relatiei cu ea un barbat spiritual, "destupat" la minte, ea frumoasa , harnica dar de o gelozie extrema. nu intru in detalii, insa, in vreo 6 ani tipul a ajuns ravasit si cu mintea tulbure de la atatea discutii si justificari in fata ei si presiuni psihice de tot felul. El a ajuns ca nici macar colegele lui de la birou nu le mai saluta ca sa nu aiba discutii acasa.
Stai departe de ea!
draga mea maria, ea era geloasa pentru ca avea motive.... nu incerca sa ma controleze, doar ca nu vroia sa ma piarda...... aveam multe certuri cand ieseam impreuna, si erau si fete in preajma..... eram ca un magnet pentru ele, parca faceau intentionat. cand eram singur nu prea discutam cu ele.... cand era si ea cu mine toate se gaseau sa vina la mine, toate gaseau ceva de vorbit cu mine..... a suportat doi ani... pana cand una a reusit ce nu au reusit toate.... sa ne desparta...... ea m-a pus sa aleg, si eu intr-un moment de furie ca nu are deloc incredere in mine, am ales-o pe cealalta, doar sa ii vad reactia..... si asa s-a terminat... eu cum eram orgolios i-am spus multe vorbe urate..... pe care le regret si acum....

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote