View Single Post
Vechi 09.12.2011, 00:30:29
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Nu putea scoate copilul si cainii la plimbare, ca erau agresivi.
Unul din caini muscase multe persoane (chiar si cunoscuti ai familiei), dar ei tot spuneau ca este pasnic.
Din cauza asta, cand parintii mei i-au vizitat, ei au refuzat sa izoleze cainele agresiv, pe motiv ca daca te stie, nu te musca. Eu l-am avertizat pe tata sa stea departe de caine. Tata s-a gandit ca stie el mai bine sa se poarte cu cainele.. L-a hranit cu friptura, chiftele (spre indignarea gazdei), s-a jucat cu el etc... Cand s-a ridicat sa plece.. Cainele s-a repezit cu coltii in piciorul lui tata. Trebuia sa-l muste, nu se putea abtine, asta era naravul lui.
Ei, cum ar fi fost sa-mi las copilul langa acel caine? Nu l-ar fi prins de picior, ci direct de fata (copil mic de inaltime), l-ar fi nenorocit pe viata.

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Imi pare rau ca ai avut parte de o asa experienta,este poate si mai dureros cand vine din partea familiei inteleg...dar nu as crede ca sunt toti croiti dupa acelasi calapod.
Nu vad care era impedimentul in a scoate la plimbare si copilul si cainele in acelasi timp?Probabil ca persoana respectiva nu agreeaza copiii,ceea ce este destul de rar,caci daca ai rabdare pt un caine,ai si resurse pt a petrece timp cu un copil.Acum,depinde sunt si persoane mai in varsta care nu mai au un randament mental care sa tina pasul cu curiozitatile copilaresti si cu conversatiile specifice.Din punctul asta de vedere,cu un caine e mai usor/facil ca nu trebuie sa faca conversatie.

Pot sa spun ca familia mea nu m-a ajutat cu absolut nimic pe gratis,am o familie egoista,distanta,certareata,rautacioasa;daca vrei ajutor de la ei,chiar si un sfat nu trebuie sa vii cu mana goala...iar pt alte favoruri mai mari,deja vorbim de sume frumusele de bani.
Crede-ma ca si la mine in familie nu as gasi pe nimeni sa stea cu copilul :)
(desigur as reusi cu niste $$$$ :)))
Reply With Quote