View Single Post
Vechi 09.12.2011, 02:38:52
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
draga mea maria, ea era geloasa pentru ca avea motive.... nu incerca sa ma controleze, doar ca nu vroia sa ma piarda...... aveam multe certuri cand ieseam impreuna, si erau si fete in preajma..... eram ca un magnet pentru ele, parca faceau intentionat. cand eram singur nu prea discutam cu ele.... cand era si ea cu mine toate se gaseau sa vina la mine, toate gaseau ceva de vorbit cu mine..... a suportat doi ani... pana cand una a reusit ce nu au reusit toate.... sa ne desparta...... ea m-a pus sa aleg, si eu intr-un moment de furie ca nu are deloc incredere in mine, am ales-o pe cealalta, doar sa ii vad reactia..... si asa s-a terminat... eu cum eram orgolios i-am spus multe vorbe urate..... pe care le regret si acum....
Mai si tu! Pai incepe domnule cu inceputul,ca asa puteam fabula pe langa miezul povestii luni in sir...

Iertare ai cerut?Deci este indreptatita sa se poarte asa si sa stea departe de tine,daca eram eu te uitam intr-o luna,maxim trei.
Cel mai tare imi place pasajul in care tu cu musca pe caciula te infurii ca nu are incredere in tine,aici ai fost barbat :))

Acum sincer,se vede cu ochiul liber ca suferi dupa neghiobia facuta si cu un mic ajutor de la Domnul ea te-ar putea ierta,caci vb aia orice muritor greseste iar noi crestinii trebuie sa iertam"gresitilor nostri"daca avem pretentia ca si greselile noastre sa fie iertate.

Totusi eu nu inteleg ce atata vanatoare si tatonare in 2 ani?Stii unde sta?Asteapt-o intr-o seara si cere-i sa-ti acorde 15 minute sa-ti ceri iertare pt fapta facuta,pt raul pe care l-ai provocat.

In primul rand este de bun simt sa-ti ceri iertare pt raul provocat din senin,intr-o relatie care se parea ca merge bine.Prima relatie a unei tinere incheiata printr-un rateu,cu inselare si alegerea altei fete cred ca lasa oarece traume intr-un psihic de adolescent.Doamne-fereste,alte fete s-au sinucis din cauza asta.

Apoi asteapta o vreme feedback-ul ei.Daca zici ca inca se intereseaza ce faci,atunci mai sunt sanse.
Dar nu este corect sa te joci cu imaginea ta de macho,inconjurat de fete;nici o fata cu capul pe umeri nu-si doreste genul asta de golanas,care provoaca belele.No offense :)

Daca finalul nu este unul fericit,totusi nu este sfarsitul lumii,amandoi ati invatat lectia,desi in directii diferite.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 09.12.2011 at 02:48:33.
Reply With Quote