Citat:
Īn prealabil postat de antoniap
Acel material trebuie citit cu discernamant de catre un ortodox, de aceea revin cu precizari. De acolo invtam:
|
Din nefericire, o buna parte din viata mea am dedicat-o unor astfel de lucruri, le cunosc foarte bine. Ortodoxia m-a vindecat de ele, e un intreg cerc vicios intre frica si nevoia de protectie, intri intr-o lume a fantasticului in care ti se cer tot felul de compromisuri, iti faci protectii peste protectii, intri in dialog voit sau nevoit cu "entitati" care chiar se lasa si fotografiate, crede-ma.. Da un search pe google despre fenomenul orbs si vei vedea poze cu entitati. Inainte eu credeam ca sunt ingeri, eram fericita ca in mai toate pozele imi apareau astfel de rotocoale colorate si ziceam ca ma protejeaza... Dupa ce am intrat sub acoperamantul ortodoxiei, al parintelui duhovnic au disparut si protectorii din poze..ciudat, nu?
Uite, ca sa nu cauti asa in gol.., o doamna a incarcat aici poze cu astfel de "spirite"
http://www.spiritus.ro/SPIRITISM/apa...spiritiste.htm
Curiozitatea poate fi uneori fatala, o spune cieva care a suferit, care a fost bolnav de curiozitate..
De Dragos Argeseanu ai auzit? un fost "ucenic" al parintelui Argatu, hirotonit de acesta, a luat-o pe campii, s-a apucat de radiestezie, a declarat razboi deschis preotilor ortodocsi, are un cabinet unde se ocupa de terapii complementare prin reiki, radiestezie si alte tehnici. A scris multe carti, eu le-am avut si le-am citit pe toate, ma fascina omul cu puterea lui.. acum le vad ca pe niste aberatii dar iti spun sincer ca un om se poate sminti citind asa ceva, cu atat mai mult cu cat nu e familiarizat ca sa nu spun initiat in terminologia si fenomenologia asta "psihotronica" (sa uzez si eu de termenul asta)..
Ortodoxia e cel mai bun acoperamant, nu mai suport termenul "protectie", am un gust amar. Dumnezeu lucreaza nevazut, El ne cunoaste inimile si rarunchii si gandurile inainte sa le gandim, de ce sa ne temem atat.. , nu va lasa Dumnezeu pe alesii Lui, sa nadajduim ca suntem alesii Lui si sa-L lasam pe El sa se ocupe de fricile de grijile noastre, nu ajunge zilei necazul ei? cum spune Scriptura!
Doamne ajuta!