View Single Post
Vechi 04.09.2007, 17:56:26
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
svovi: in privinta mandriei..punct ochi, punct lovit. Cu toate astea nu madria m-a indemnat.
poi eu doar te-am intrebat, e drept ca poate prea dur, dar acum stiu ce te-a indemnat.... ai tzinut minte ca e neserioasa.... poi la varsta ei..., daca imi aduc aminte cum eram eu, mai bine nu......... sau poate ca ai dreptate, o fi sub influentzele malefice ale NewAge-istilor, un fel de ecumenishti ultra-modernishti, iluminismul cu faza mare shi bobarnace pentru zapacire.... un fel de folosirea efectului de expunere indelungata la bec pentru orbire, cu invartirea shi lovirea de totzi peretzii shi obiectele, efect pe care il capata carabushii shi alte insecte, incat se prabushesc in iarba shi pot fi inhatzate mai ushor de broscutze... oricum crezi ca daca o hashai ne faci un bine? Dar lumina tot lumina, oricat ar incerca unii sa te omoare cu ea... e drept ca poate ca se aduna prea multzi tzantzari pe aici, printre care ma numar shi eu... incat prea sugem sangele forumului shi s-ar putea sa-l inbolnavim cu malarie..... sper sa nu existe astfel de interese....
Bine totushi ca nu suntem nici carabushi shi nici tzantzari. Si bine ca e voie sa scri ce vrei ca exista admin.... care mai taie cand se mai depasheshte masura.......