View Single Post
Vechi 09.12.2011, 14:08:35
sunsray
Guest

Implicit ....

nici eu nu l-am citit inca pana la capat, Insa esentialul mi se pare ca este bine de stiut. Ca se va crea ceva artifical - razboi - care sa aduca si cu sine "probleme " economice si "de securitate", ca apoi sa vina tot ei cu solutia gen "implantare chipuri " , o sg religie , o singura guvernare etc. "
Cat despre ce si spus mai jos, nu stiu despre bubuli. Insa pentru mine este evident ca toate aceste mari intamplari mondiale au fost guvernate de satan , prin slujitorii lui demonii de dincolo (ca s-or numi de unii serpilieni si de ce, nu stiu, dar sunt demoni) si de 'oameni (ca s-au demonizat si ei total) aici pe pamant(cei care au puterea , si care iau deciziile la nivel mondial). Asta o poate deduce oricine sta un pic si cugeta la evenimentele care au avut loc de-a lungul timpului, si au in continuare. Este ilogic si nejustificabil din punct de vedere macar rational (caci spiritual nu mai vorbesc ) acte ca razboaiele si alte atrocitati si nedreptati pe toate planurile care se intampla si s-au intamplat in omenire.
Reply With Quote