View Single Post
Vechi 11.12.2011, 21:40:57
arwein's Avatar
arwein arwein is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.01.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Iertati-ma, domnule doctor, dar va raspund din punct de vedere al practicianei-pacientele nu vin sa se sfatuiasca cu medicul daca sa faca sau nu copii; atunci datoria oricarui medic- crestin ar sa ii raspunda "da, sa faceti, iar eu va voi ajuta cum voi putea ca lucrurile sa decurga bine"; discutia cu prezervativul s-a mai purtat pe un topic, nu merita reincalzita- pentru ca e o chestiune pe care o ortodoxa si un catolic nu o vor putea transa.
Dar iarasi- imaginea pe care o lasati sa se vada cum ca medicii, motivati finaciar de firmele de medicamente dau anticonceptionale e profund gresita! De exemplu Diane 35 costa o nimica toata- nu e un medicament pentru care sa merite efortul de atragere a medicilor! E o impresie apocaliptica, a medicilor care prescriu retete de contraceptive, pe banda, cu un mic reprezentant medical in spate, ranjind si oferind bani!
Imi mentin pozitia din experienta mea de medic si femeie: in imensa majoritate a cazurilor tipul acesta de prescriptii se da la cerere (referindu-ma la indicatia anticonceptionala, nu la alte indicatii posibile)!
Reply With Quote