View Single Post
Vechi 12.12.2011, 08:10:30
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul

later edit: nu mai e nevoie de raspuns, am gasit pana la urma pozitia oficiala a Bisericii Adventiste de Ziua a 7-a, fata de scrierile doamnei Ellen G. White.
Totusi, doresc sa mai adaug ceva, tot de pe adventist.ro, tot de la "convingeri":

"""Adventiștii de ziua a șaptea cred…

Sfînta Scriptură, Vechiul și Noul Testament, constituie Cuvîntul scris al lui Dumnezeu, transmis prin inspirație divină, prin oamenii sfinți ai lui Dumnezeu, care au vorbit și au scris, mișcați de Duhul Sfînt. În acest Cuvînt, Dumnezeu a încredințat omului cunoștința necesară în vederea mîntuirii. Sfintele Scripturi constituie descoperirea infailibilă a voii Sale. Ele sînt norma caracterului, criteriul de verificare a experienței, descoperirea supremă a doctrinelor și raportul demn de încredere al intervențiilor lui Dumnezeu în istorie.
""

Doresc sa se inteleaga faptul ca, dintre toate scrierile, doar Sfanta Scriptura este infailibila.

P.S. Apreciez foarte mult modul dvs. onest in care incercati sa faceti referiri la adventistii de ziua a saptea (folosind surse oficiale, credibile). Asa cum spunea si fratele meu de credinta, acceptam criticile dvs. Nu suntem niste "imaculati" si facem destule greseli. Important este sa fim criticati pentru acestea (nu pentru lucruri inventate).