View Single Post
Vechi 12.12.2011, 21:08:04
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Aceste date se gasesc in Turnul de Veghe. Supravegetorul de district pe judetul in care locuiesc eu ( Vrancea) este italian (supravegetor este echivalent cu episcop). Dumneavoastra ati afirmat ca anumiti oameni nu gasesc divinitatea in BO si din acest motiv au trecut la BRC iar aici l-au sasit in sfarsit pe Dumnezeu, lovind subtil in clerul ortodox ceea ce nu este corect. Si apropos bisericile ortodoxe NU SUNT GOALE, sunteti gresit informata. Doamne ajuta!
Nici vorba de asa ceva. Am vorbit la modul general; sint multi ortodocsi care au trecut la secte. Iar intentia mea nu era sa lovesc in clerul ortodox, era sa "lovesc" in aceasta conceptie pe care am gasit-o frecvent la ortodocsi: daca un ortodox a trecut la o alta confesiune, acestuia i se atribuie o gramda de epitete. Insa nu am vazut niciodata un ortodox care sa se fi intrebat: "oare ce puteam eu sa fac pentru salvarea lui si nu am facut?"

Banuiam ca o sa-mi spuneti ca bisericile ortodoxe nu sint goale. Eu stiu ca ma invirt intr-un spatiu ortodox si din toate cunostintele mele ortodoxe intilnite de vreo 15 ani incoace, exceptind preotii ortodocsi, cunosc doar 3 persoane care merg duminica de duminica la biserica. Doua dintre ele sint trecute de 60 ani.

Cu alte cuvinte, bolile occidentului incep sa-si faca aparitita si la noi in tara. Iar noi, cred eu, avem datoria sa mai facem si cite ceva, nu sa fim doar constatatori.
Reply With Quote