13.12.2011, 08:35:30
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
|
|
Citat:
În prealabil postat de MagicMushroom
parerea mea este ca :
Dragostea ar trebui sa fie singura religie :) si cumva (scuzati-mi blasfemia) cred ca asta e ceea ce au vrut sa spuna toti marii vizionari ai lumii....dar cumva, au fost gresit intalesi...de aici si pana la varsari de sange, cruciade, arderi pe rug, impuneri de dogme si reguli absurde care mai mult ii despart pe oamenii decat sa ii uneasca a fost doar un pas, desigur puterea hegemonica si controlul absolut au contribuit de-asemenea la supa care deja era in fierbere. deci, sfatul meu, e sa nu va la lasati ingraditi de idei religioase abstracte daca exista iubire intre voi....ea e oricum mai puternica si mai...frumoasa, nu ?
e doar parerea mea, nu e neaparat cel mai bun sfat. Asta depinde de voi.
Cu respect,
|
Tu ai inima bună a unui pacifist și pentru aceasta probabil vei fi contestat. În definitiv, Hristos o astfel de religie a propovăduit: religia iubirii față de semeni și față de Dumnezeu. Sf. ap. Iacov se exprimă cam la fel:
" Dacă cineva crede că este religios, dar nu-și ține în frâu limba, își înșală inima, iar religia lui este fără valoare. Religia curată și nepângărită înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să ai grijă de orfani și de văduve în necazurile lor și să te păstrezi neîntinat de lume." ( Iacov 1,26.27)
|