View Single Post
Vechi 05.09.2007, 07:57:27
jenica
Guest

Implicit

Nu stiu de ce dar am impresia ca Maria-Sofia doreste doar sa se joace cu nervii nostri. Observ un lucru, vine cate un eretic, arunca cate o vorba doua si noi "sarim?" sa ii aratam adevarul. E un gest foarte bun, un comportament demn de un crestin dar cred eu...:rolleyes:
Ca Maria si altii ca ea, NU vor sa fie convinsi. De fapt au venoit doar sa ne tulbure:cool:
Imi spunea parintele Arsenie acum 2 ani: Draga ii spui o data, de doua ori, daca nu intelege lasa-l si mergi la ale tale. Ca de vei continua rade diavolul de se prapadeste ca tu esti "teolog" in directia care vrea el. Nu cred ca vom reusi sa convingem un homosexual cu vorba ca e pacat, e cam greu..poate doar cu rugaciune.. Eu zic sa nu le mai dam satisfactie, sa le raspundem prin scrierile sfintilor parinti care fie vb intre noi le gasesc si pe net DACA VOR SA LE CAUTE:rolleyes:
Maiiii Maria -Sofia, stii ce astept eu? Sa vina vremea sa iti vezi pacatul cu ochii inimii...atunci vei varsa o mare de lacrimi si vei alerga la un CRESTIN ORTODOX sa te mangaie...sper sa nu fie prea tarziu.
Ma iertati Anca, Urzicuta, Veilur, Cristian dar sincer ma doare cand vad ca va cheltuiti banii stand pe net si incercand sa convingeti un om care Nu vrea sa fie convins.
jenica