View Single Post
Vechi 13.12.2011, 16:22:53
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Poate se cuvine sa ma opresc aici, fiindca incep sa se spuna rautati. Daca te-am tulburat, imi cer iertare. Totusi, ca un practicant smerit al ortodoxiei, n-ar trebui nici sa te tulburi, nici sa dai interpretari dupa logica la care faci refere.
Sa ma tulburi nu ai de ce. Eu sustin o idee si atat. Daca vrei sa o accepti este bine, daca nu fiecare cu alegerea lui. Ca tine sunt si vor mai fi, nu esti primul care nu vrea sa accepte aceste idei. Motivul este cat se poate de simplu, nu trebuie precizat.

Citat:
Īn prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Eu sunt confuz "rau de tot" in masura in care tu te consideri un induhovnicit. De ce crezi tu ca eu il condamn pe Parintele, nu pricep. Nu era greu de inteles de unde veneau esaloanele care au fost evidentiate (nu neaparat de tine, dar tu te-ai simtit ofensat) si n-am numit fatarnicie la cel care le-a scris fiindca sunt convins ca a dus o viata sfintita.
Da sunt "induhovnicit", "fariseu" si "rupt de Biserica Ortodoxa". Te multumeste faptul ca sunt asa? Are vreo legatura cu subiectul topicului? Te-am rugat sa te detasezi, dar se pare ca am vorbit degeaba! Faptul ca eu sunt asa acum sunt nu schimba cu nimic Sfaturile Parintelui si a BO in general! Sper sa ma fi facut inteles.

Dupa ce combati aceste sfaturi, apoi vii si amintesti de sfintenia parintelui. A poza intr-o smerenie falsa vad ca este destul de usor. Poate nu ai observat ca extrasele sunt chiar din cartea Tnerii, Familia si copiii nascuti in lanturi...iar tu ai spui ca nu se poate cere "unui cuplu abia casatorit sa pastreze cu sfintenie canoanele date pe-aici pe la inceputul thread-ului"...eu cred ca a incerca sa cometez in continuare este de prisos.
Reply With Quote