Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Acum,daca exercitiul de imaginatie presupune ca in acele cartiere sa existe numai iubitori de animale,atunci este prea simplu.Acei iubitori vor face ceva concret pt ca acele animale sa nu se mai inmulteasca necontrolat si chiar sa mai adopte dintre ei sa nu mai fie atatia in strada.Sau fac niste asociatii,strang niste bani,cand sunt multi se gasesc solutii.Iar cartierul acesta ar trebui imprejmuit si pazit sa nu existe transporturi clandestine de caini abandonati asa cum se practica.
Ar fi minunat.
|
Si daca ei sunt lasati peste noapte la marginea gardului?
Ce au sa faca iubitorii de caini? Au sa-i trimita in suturi cat mai departe de minunatul lor cartier?
Sau au sa extinda patrulele pe o raza de 30km in jur sa fie sigur ca nu o sa le pice peste noapte sub ochii milostivi noi jigodii?
Si ia sa dam putin gardul la o parte, si mai punem in cartierul ala si nu-neaparat-iubitori-de-caini.
Creste numarul cainilor? Scade?
Eu zic ca ramane la fel. Ceea ce arata ca doritorii de a infia caini vagabonzi este fff. mic, deci daca i-am adunat pe toti din tara probabil ar fi vreo 10.000 si 50.000 caini.
Nu stiu cat de mare ar trebui sa fie dragostea lor sa locuiasca cu 5 caini in apartament.
Citat:
Exact cum multi spun ca sunt credinciosi,au casa plina de icoane si se inchina cand vorbesc,insa faptele lor si felul in care abordeaza alti semeni de-ai lor nu are nimic in comun cu milostenia si cu iubirea specific crestineasca,sfecifice lui Iisus.
|
Exact la asta ma gandeam si cu iubitorii de caini.
Vorbesc de dragoste, mila, dar blesteama pe cei care s-au saturat sa fie muscati de caini ca vezi Doamne, urasc cainii degeaba, sa le dea Dumnezeu dupa sufletul lor uracios ca nu vor sa se mai lase sfasiati de caini dupa cum binenteles ca merita fiind rai fara doar si poate iar cainele saracu' simte si da lovituri preemptive.