View Single Post
Vechi 26.08.2006, 20:18:07
alina alina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.11.2005
Implicit

Delia am si eu aceeasi "problema" care ma macina de ceva vreme. stiu foarte bine prin ce treci . Acum doua saptamini am avut surpriza ca Parintele Staret de la Patrunsa sa ma intrebe cat mai am de gand ssa aman decizia finala. Esram gata sa plec din lume, maica Serafima de la Strehareti ma avertizt ca vor veni tot felul de ispite si nu am crezut. In mod subit am fost avansata la firma, ma curteaza mai maai multi baieti decat niciodata si ce este mai grav este ca de cateva zile nu ma mai pot ruga ca altadata. Mi-e un dor nebun dupa rugaciune si dupa Dumnezeu, un dor ce nu-l pot controla . Au fost zile in care era gata sa-mi iau traista si sa plec dar de fiecare data s-au ivit probleme care m-au facut sa raman.
Am discutat si cu parintele meu duhovnic despre dorinta mea, sincer nu m-a lamurit prea mult. Mi-a spus aceasta este numai decizia mea dar m-a avertizat asupra faptului ca nu este usor si ca este o decizie pentru toata viata ,ca nu mai pot da inapoi.Si aasa este.Urmeaza sa continui discutia cu Sfintia Sa , si daca este posibil cat de curand voi lua binecuvantare sa merg sa vorbesc cu parintele Nikita poate ma lamureste Sfintia SA mai mult .Este o decizie grea si fara cale de intoarcere, mai ales ca familia nu este de acord nu inteleg aceasta dorinta a mea.Ma rog Domnului sa se faca voia Sa si sa-mi calauzeasca pasii. Stiu prea bine ca nu este un drum usorsi o decizie prea usoara
.Doamne ajuta!
Reply With Quote