Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 05.09.2007, 11:04:31
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Marilena12, eu cand am in minte femei care fac multi copii inconstient, nu ma gandesc spre exemplu la tarani(pe care ii respect), nici la oamenii sarmani care isi doresc acei copii si care desi nu prea au cu ce sa ii creasca, muncesc de se spetesc. Ma gandesc la cei care ii fac pentru a-i pune sa cerseasca, care ii fac datorita faptului ca nu au auzit in viata lor de vreo metoda de prevenire a sarcinii, care nu sunt informati si care impanzesc Romania. Tocmai la acei copii ma gandesc, care nu au nici o vina si totusi stau cu punga de aurolac in mana si cersesc la metrou. Eu nu am nici un drept sa spun ce ar fi fost mai bine pentru ei, insa ma ingrozeste egoismul si ignoranta celor care ii fac.

Nu incurajez avortul pentru ca este pentru majoritatea o trauma, insa accept faptul ca unele femei au motivele lor intime pentru care il fac, nu le judec. In schimb mi s-ar parea aberant sa se interzica avortul in Romania. In loc sa se insiste atat pe gravitatea acestui pacat, Biserica ar trebui sa se ocupe mai degraba de copii abandonati, care mor de foame.

Pentru a da si o alta tema de discutie, m-am interesat despre avortul in SUA si m-am ingrozit. In majoritatea statelor, intreruperea sarcinii poate avea loc si la 9 luni de gestatie si se numeste "partial birth abortion". Acolo sunt si miscarile pro life si pro choise; toate filmuletele de pe net cu avorturi sunt facute de pro life, pentru a convinge societatea ca este crud un avort facut intr-o luna avansata, mai ales sa il omori in cazul in care supravietuieste asa numitului avort. In unele state, s-a interzis avortul din luna a 7a, insa nu in toate.
Reply With Quote