View Single Post
Vechi 05.09.2007, 11:11:44
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Romanii de acolo ar trebui sa aiba mai multa rabdare. Cu timpul poate ca si regiunea respectiva va fi inclusa in spectrul politic al BOR. Nu se poate compara situatia din Basarabia cu cea din "Dacia Ripensis", sa fim seriosi... sunt prioritati foarte diferite...
In ce-i priveste pe sirbi, parerea mea este si cred ca si a BOR-ului este sa-i lasam in pace ca sarmanii au trecut prin prea multe divizari de tot felul. Conspiratia Apuseano SUA-EU-Masonica-Satanisto-Musulmana a tabarit pe ei si le-a facut tara carne de mici si deci dupa tot macelul din trecut asta le mai lipseste acum sa mai vina si BOR-ul cu nu stiu ce pretentii de induhovnicire a romanilor-daci ripensieni risipiti pe acolo.
Pe de alta parte decit sa faca pe martirii intru credinta unde nu trebuie, prin tribunale si in lupte cu BOR sau BOS, mai bine sa stea cu BOSirba care este o biserica cu multa vina in ea si curaj si muuulta indrazneala in lupta cu Antihristul. Au iesit din Org Bisericii Mondiale, din ecumenism si merg tare de tot in spiritul Sfintilor Luptatori pentru credinta. In loc sa invatam de la ei care au multa experienta in lupta cu bestia vicleana satanista care le suceste la toti mintile noi ne tinem de alte prostii.

da, si inca ceva, ABSOLUT toti romanii de acolo vorbesc perfect limba sirba deci care-i problema si de ce trebuie neaparat preotul de acolo sa iminga ideea de a tine slujbele exclusiv in romana, de ce nu combinat?
Prietene, titulatura episcopiei nu este "Dacia Ripensis", ci "Dacia Felix"!
Reply With Quote