Citat:
Īn prealabil postat de OmuBun
Imi pare rau. Daca as da sfaturi de-ale parintelui, n-ar mai fi sfaturile mele. Parintele era un ascet si avea (pe buna dreptate) propria lui oranduiala in acest sens.
|
In sfarsit...asta am incercat sa te fac sa intelegi ca nu eu sfatuiesc...eu sunt doar mijlocul de expunere a sfaturilor sa spunem...apoi fiecare ne straduim sa respectam (daca vrem sa le luam de bune bineinteles)...dar a ma tot aduce in dicutie pe mine si tine nu are nici un sens...filozifiile sunt de prisos...ce este esential si de retinut: ce este bine si ce nu este rau sau unde este pacatul in cadrul unei relatii dintre soti - asta ni s-a cerut la inceputul topicului.
Faptul ca nu te poti incadra in aceste oranduieli asta nu inseamna ca altii nu trebuie sa stie de ele.
Eu am incercat sa promovez elita Sfintilor nostri...ei ar trebuie sa fie etalonul nostru (pentru ca ei nu au venit, au lasat niste idei, sfaturi si gata au plecat si noi ne putem vedea in continuare de slabiciunile noastre fara a ne munci un pic trupurile).
ps: o seara binecuvantata iti doresc