Citat:
În prealabil postat de AlinB
Pai tocmai, ei sunt cu trimbita pentru caini si cam atat, de ce nu trambiteaza cum zicea si Mihai mai sus in privinta avortului?
Simplu, pentru ca pentru ei, un caine este mai importat ca un om.
Pentru ei, mai bine sa moara N oameni sfasiati de caini decat sa moara cateva mii sau zeci de mii de caini.
Astia sunt oameni doar in aparenta, iar asa zisa lor dragoste n-are nimic de-a face cu dragostea de oameni, ce sa mai astepti sa ia atitudine impotriva avortului.
|
De ce s-a ajuns de la caini vagabonzi la avort? De ce in loc sa "trambiteze" impotriva eutanasierii, ar trebui sa o faca impotriva avortului? In ce fel sunt conectate sau au legatura avortul si eutanasierea? Nu sunt proportionale in niciun fel, nu se afecteaza reciproc. Sunt doua chestii paralele. Unii oameni sustin drepturile animalelor. Altii sustin drepturile homosexualilor s.a.m.d. Vrei sa spui ca toti ar trebui sa lase deoparte ceea ce fac, pentru ca milita impotriva avortului? De ce? Sunt destui care o fac, fiecare cauza are nevoie de sustinatorii sai. Nici eu nu sunt de acord cu eutanasierea in masa a cainilor vagabonzi. Si am semnat petitii in directia aceasta. Asta nu inseamna insa ca sunt pro-avort. De fapt, viziunea mea vis-a-vis de avort nu a influentat cu nimic viziunea mea vis-a-vis de uciderea unor animale care ii incurca pe unii sau pe altii.
Nu inteleg deloc aceasta tendinta general crestina de a indrepta totul spre nevoile si viziunile oamenilor credinciosi. Pentru ca ortodocsii sunt impotriva avortului, orice alta cauza e lipsita de sens? Adica daca eu militez pentru cauza mea, trebuie sa o las balta si sa ma apuc de convins femeile sa nu faca avort, pentru ca asa vrei TU? Sau daca am eu cauza mea, din motive pur personale, care nu are nimic de-a face cu avortul, TU ma judeci pe MINE si imi spui ca nu sunt iubitoare de oameni? Nu crezi ca ar trebui sa renunti putin la ochelarii de cal?