Citat:
În prealabil postat de AlinB
Ai idee cat costa sa sterilizezi cativa zeci de mii de caini si sa-i vaccinezi?
Unele vaccinari trebuie facute anual.
Pentru boli care le raspundesc, paraziti intestinali in special, nu exista vaccinuri.
Adaposturi inseamna ori custi de 2mp, ceea ce practic este imposibil, ori tzarcuri de cateva hectare dar daca se imbolnaveste un caine, se imbolnavesc toti si tot la eutanasie se ajunge.
Si bani sunt destui? Sau ar trebui sa se mai faca un imprumut pentru asta?
Ti se pare normal ca un copil sa cereasca cativa zeci de mii de euro pentru o operatie care i-ar putea salva viata in timp ce cu milioane de euro s-a intretine caini?
Scuze, sunt oameni ca TINE care spun ca "trebuie sa se faca ceva" dar n-au nici o solutie practica, efectiva, realizabila pentru problema asta.
Faptul ca am criticat persoane care sustin ca e mai bine ca sa moara un om decat un caine, nu se numeste "improscat cu noroi".
|
Dar eu nu am sustinut niciodata asa ceva si inceteaza sa-mi mai pui vorbe in gura. Am mai spus o data: daca banii statului ar merge la oameni si i-ar ajuta cu ceva, nu as spune nimic. Dar oricum nu merg nicaieri, asa ca argumentul tau nu e numai invalid ci de-a dreptul stupid. Cat despre operatiile copiilor, scuteste-ma, te rog. Du-te la Directia de Asistenta Sociala si vezi cate astfel de cazuri sunt intr-adevar aprobate si cat sunt cerseli de la niste mizerabili care apoi isi fac case sau isi cumpara bautura pe banii oamenilor milosi si naivi.