View Single Post
Vechi 14.12.2011, 15:42:57
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Da, am. Daca vrei, iti las o adresa unde sa ma cauti in fiecare marti si joi intre 14-17 si iti arat.
E un forum public, sunt discutii publice, asa ca posteaza informatiile public.
In felul asta mai multi oameni vor sti cum stau lucrurile.

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Nu asta am zis. Ti-am explicat doar ca banii statului nu merg nici la sanatate, oricat ai visa tu. Si ca nu e cazul sa te simti amenintat de acei caini, ca nici ei si nici noi nu mancam banutii contribuabililor.
Ba uite ca merg, de bine de rau, cu toate spagile si hotiile, ca altfel n-ar fi spitalul plin de oameni saraci, ar fi dati afara imediat cum ar pasi pe poarta, n-ar fi medicamente compensate iar vizita la medicul de familie ar costa 50 ron ca la cabinetele particulare, nu 5.

Asa putin si prost, ceva din banii dati de oameni se mai intorc la oameni, nu cred ca e cazul sa fie aruncati la caini.

Eu nu ma simt amenintat ca nu mi-e frica de ei, ma simt latrat (ca ii vad si aud, au unii o agresivitate si prostie de poveste) dar nu in dreptul meu sunt de acord cu eutanasierea ci a celor catorva mii de oameni muscati in fiecare an sau a celor omorati de cainii vagabonzi.
Sunt de acord in dreptul copiilor, care ar putea lua un parazit de caine de care sa nu scape toata viata sau sa nu scape cu viata deloc.

Daca eutanasiind 50.000 caini s-ar salva viata unui singur om, as fi de acord fara doar si poate.
Tu preferi invers?
Pe ce baza?

Last edited by AlinB; 14.12.2011 at 15:48:40.
Reply With Quote