Marile convertiri sunt frumoase si spre Slava Lui Dumnezeu. Observ din ce in ce mai multe pe net multi "visarionisti" se convertesc si se fac ortodocsi. Acum sa stam stramb si sa judecam drept, cum o fi posibil? deci nu jucam la 6/49 sa vedem ce o iesi, aici esti ori ortodox, ori nimic. Eu pe ala care mi-ar spune ca afara de nu stiu ce (nu fac referire la Biserica Ortodoxa) nu exista mantuire l-as scuipa fix intre ochi, asa crestineste. Cunosc destul de bine subiectul la care se face referire si multe vorbe pot fi interpretate. ala nu e tot care iti zice ca afara de "lucrare" nu exista mantuire, dar ala care iti spune ai grija ca plecand din "lucrare" nu o sa mai ai o inclinare asa de mare spre ortodoxie si cunosc cazuri de oameni care au plecat aruncand cu noroi in urma in tot ce au trait 1,2 sau 3, altii chiar mai mult. s-au "desprins" din "erezie" si s-au infratit cu dracu. Biserica a devenit pentru ei un lucru invechit, merge la discoteca, baruri, femei, tigari. Vedeti ca Visarion e de vina acum. O astfel de "mancare" nu e pentru toata lumea. Nici unu din voi nu a zis ca erati indemnati la o spovedanie curata si cat mai deasa, ca erati indemnati la citirea psalmilor, acatistelor, ca frecventati Biserica la cat mai multe slujbe nu aruncati cu noroi intr-un om pe care multi nu l-ati vazut decat in poze. Nu poti judeca un om dupa actiunile unor asa zisi discipoli. Cat despe Becali situatia e altfel, ortodoxia nu are nevoie de sponsorizari, ca banutii vaduvei nu erau sponsorizare, erau jertfa ei. Adica el nu pentru banii lui e alaturi de parintele Visarion. Are destule ctitorii ortodoxe care apartin BOR si nu sunt proprietatea lui, el e doar ctitor pe ici pe colo.
Si vsovi aici ai dreptate si eu sunt unu din cei care fac distinctie intre mine si altii, ca vad pacatele lor dar nu stiu pocainta lor si aici ma disting de ei ca la mine stiu si pacatele ca sunt multe si pocainta ca nu prea e.
jenica intra pe
http://www.ierodiaconvisarion.ro si gasesti predicile acolo
Parintele David Dumnezeu sa-l ierte discuta despre o treaba inceputa in anii comunismului in care Biserica era prigonita si totul se facea in "catacombe".
NU stiu daca visarionistii se numesc pe ei visarionisti sau altii ii numesc asa ca sa-i marginalizeze, cautati si la duhovnici cunoscuti ca si ucenicii lor erau numiti dupa numele "liderului"(parca zici lider de sindicat cam comunist termenul asta dar nu eu il folosesc).