Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nu exista nici o interdictie expresa pentru fumat sau etnobotanice, asta inseamna ca e o virtute sau macar ok sa le folosesti?
Nu cred ca ti-a sters nimeni postarea, cred ca ai uitat sa dai pe butonul "Raspunde..".
|
A sters administratorul mai multe postari, din ciclul "multa iubire", a mea s-a nimerit sa fie prin zona, deci a ajuns la cosul de gunoi.
Eu vreau sa-mi spui tu de ce afirmi ca a purta cercei este un pacat, atat te-am rugat, lasa-ma cu etnobotanicele. Spuneam ieri, ca mi-as dori ca toate femeile sa poarte cercei, sa-i ajute pe barbati (asa ca tine) sa se smereasca. O motivatie interioara cat se poate de buna, nu crezi? Daca o persoana draga tie,de exemplu sotul, iti face cadou o pereche de cercei sau o brosa, pe care ti-o pui pe reverul hainei, e pacat? Brosa aceea iti cultiva virtutea iubirii. Tu esti genul de om care vede intotdeauna jumatatea goala a paharului: "
sigur si-a pus ca sa atraga priviri, e o pacatoasa, are o proasta educatie, simtul ei moral este tocit", de parca moralitatea se masoara intr-un "cercel".
Citat:
Ia spune si tu, dupa parearea ta de femeie, care e motivul pentru care o femeie recurge la astfel de metode de "infrumusetare", incercand nu de putine ori sa-si ascunda varsta?
|
Si ce te deranjeaza pe tine? :) Vor sa se simta bine, impacate si linistite, isi vindeca frustrarile si nelinistile interioare. O fata care incarunteste timpuriu, incepand cu 20 de ani, se va vopsi. Pot sa o condamn eu pentru asta? Nu.