In anul cand eram insarcinata cu primul copil,in maternitatea din Craiova veneau femei care avortau la 5 luni,la 6 luni.Evident se auzeau scancetele copiilor,erau intr-un salon alaturat,scancete f.slabe si urletele de durere ale acestor "mame"carora lise provoca efectiv nasterea cu pastile auzisem eu...travaliul lor dura nefiresc de mult,povesteau a doua zi cum vazusera moartea cu ochii..dupa care isi strangeau catrafusele si plecau marea majoritate fara remuscari,cu zambetul pe buze..asistentele pentru niste bani in plus duceau acesti copii intr-o camera separata si-i omorau..incercau sa pastreze discretia in jurul lor dar se aflase..a fost inb acel an si o echipa tv care a facut o ancheta fara finalizare..am avut ghinionul sa fac un tratament pt.mentinerea sarcinii si am stat 5 luni internata in spital...am vazut atatea grozavii...am auzit mai ales atatea scancete nevinovate ca mai am si acum cosmaruri...nu pot intelege cum se poate discuta cu atata detasare despre o crima.Maria si Erzbet sunt convinsa ca va veti schimba punctul de vedere..e teribilismul varstei(nu vreau sa va jignesc)
|