Pai si cum sa ma exprim? Mai ales cand sunt luat la misto cu intrebari de doi lei. Auzi,cica pamantul e plat...

Plus de asta vrei sa credem toate asa-zisele experimente care zici ca s-au facut si mai stiu eu ce alte ineptii,in timp ce tu REFUZI sa crezi dovezile cele mai clare (fotografii din spatiu,date GPS etc. etc.). Deci,cine ia peste picior pe cine?
In cazul asta,am zis ca e mai ok sa o luam "babeste",drept urmare ti-am pus doua poze facute de MINE in care se vede CLAR ca pamantul e ROTUND! Care parte nu o intelegi? Vin-o cu dovezi contra. Auzi,imi spui ca datorita aparatului curbura poate sa iasa si invers... Ma ofer sa ne intalnim,iti dau acelasi telefon cu care am facut pozele,te las sa faci cate mii de poze vrei,si daca imi vei arata cum pamantul poate iesi plat sau curbat invers,eu mananc acel telefon! Dar daca nu... il mananci tu! Ce zici,te bagi? Doar e simplu,toate pozele sunt iluzii,e fake,pamantul nu are cum sa fie rotund,ce GPS,ce poze din spatiu,noi suntem niste fraieri care afirmam asta... Arata-ne tu ca esti mai istet,nu ne mai prezenta prostia din capu altora! Hai cu detalii logice,din practica,sau sa "luptam" cu aceleasi arme! Daca tu zici ca dovezile teoriei PS sunt false,atunci iti raspund si eu la toate cele 100 de intrebari de care ziceai: Sunt fake! Minciuni! Lamurit??