View Single Post
Vechi 15.12.2011, 00:10:16
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Inteleg perfect ce spui, te rog sa ma crezi.
Si eu te-am inteles pe tine,chiar foarte bine. Insa alegem raul mai mic,nu prea avem incotro. E dureros,dar trebuie sa fim si realisti.

Citat:
Si eu as prefera ca, de exemplu, sa ne primim noi, bugetarii, acei 25% inapoi. As vrea sa stiu ca la momentul potrivit, voi aduce pe lume un copil care va avea cel putin strictul necesar, pe care din pacate putini si-l mai permit.
Lucrezi in mediul bugetar? Nu stiu ce sa zic,unii intr-adevar,nu meritau acea taiere,insa o mare parte ar fi meritat sa li se taie mai mult. O noua dovada ca totul in tara asta se face pe dos. La fel de mult ca tine si eu imi doresc un copil,un trai decent,si inca ma zbat. Sper ca intr-o buna zi totul sa fie (mai) bine.

Citat:
Ar trebui sa apelam la bunatatea oamenilor acum. Poate ti se pare fabulos, dar eu am 10 caini acasa, la parintii mei, pe langa alte animalute.
Eu nu am decat o pisica. Si stii ce? Uneori stau si meditez la cat de mult cheltui cu ea,cata grija ii port,cat e de rasfatata e etc. si apoi ma gandesc la semenii mei,care la fel de fabulos precum spui tu,traiesc in conditii mai dure decat biata mea necuvantatoare...

Citat:
Oamenii care au posibilitatea, sa ajute. Poate sunt o idealista, dar refuz sa cred ca daca oamenii ar fi uniti in implinirea unui scop comun (care ar fi bunastarea generala a celor din jur) nu ar reusi sa realizeze ceva. Secretul e sa fim manati de altruism. S-ar forma un fel de cerc al milosteniei: eu il ajut pe X, X pe Y, Y pe Z, iar Z pe mine. Si tot asa. Sunt ferm convinsa ca exista bunatate in toti, numai ca timpurile pe care le traim ne cam acresc inimile.
Deacord,iarasi te inteleg,dar de ce un om ar ajuta un caine si nu un alt OM?

Citat:
In orice caz, mi-a facut placere sa stau de vorba cu tine, Raoul!
Si mie mi-a facut si imi va face intotdeauna placere. Se vede ca esti o fata buna,sufletista,inteligenta si nu in ultimul rand culta. Dar,stii vorba aia... viata nu e roz. Trebuie sa fim si putin mai realisti,sa distingem si nuantele,nu e totul black & white. Sa acceptam realitatea
Reply With Quote