Citat:
În prealabil postat de Raoul
Lucrezi in mediul bugetar? Nu stiu ce sa zic,unii intr-adevar,nu meritau acea taiere,insa o mare parte ar fi meritat sa li se taie mai mult. O noua dovada ca totul in tara asta se face pe dos. La fel de mult ca tine si eu imi doresc un copil,un trai decent,si inca ma zbat. Sper ca intr-o buna zi totul sa fie (mai) bine.
|
Da, lucrez in mediul bugetar. In invatamant, mai exact. Astept sa vad ce ai de zis despre asta, stiu ce parere au oamenii in general despre noi, dascalii. :))
Citat:
Deacord,iarasi te inteleg,dar de ce un om ar ajuta un caine si nu un alt OM?
|
Poate vei zice ca sunt fixista, dar eu te intreb: De ce un om nu ar ajuta un alt om SI un caine? Daca ai curte si spatiu, nu e mare lucru sa ii dai resturile de mancare pe care multi le arunca la gunoi. Eu am crescut caini de rasa si nu am cheltuit milioane de lei pe mancare scumpa, cum fac altii. Mancare din casa. Si mamaliga. Vai, ce le mai placea! Aici, unde locuiesc acum [m-am mutat, din pacate, departe de casa parinteasca] am o pisica. Intr-adevar, si ea e cam rasfatata. El, de fapt. Cred ca asa e cu majoritatea pisicilor de casa. Sunt mai alintate si mai smechere.