Adică priviți
aici cum se ține ''postul care îmi place Mie''...
Au judecat-o și au condamnat-o ziarele că cică s-a sinucis din motive de frumusețe sau că era supusă unei boli infailibile... păi așa urâtă era de 16 ani... și nimeni nu poate spune că anorexia te face frumoasă dar toți se întrec să susțină că cică e o boală, gravă, fiindcă omului îi place gâsculițele grase sau slabanorexicele perverse, iar alea pe bune pe care nu le poate pofti zice că sunt bolnave, că nu le poate el corupe, deci altul era motivul pentru care persista ea în post, cu voie sau fără voie... era gustul morții, căci cine nu gustă din moarte nu va crede cu adevărat și nu se va putea mântui cu niciunchip.
Dar fără rugăciune cu oricechip slăbești și mori repede, după 3-4 zile. Eu abea rezist ca să nu mânc o zi jumate... și mor, abea abea rabdă Domnul 30 de ore că eu nu pot răbda câteva minute dacă încerc eu... și nu slăbesc orice aș face din pricina, am impresia, că mânc prea multe scârbe cu gurochiul... și de aia nu slăbesc, mă spurcă pofta de le mai vrei, mai vrei.
Fata asta sigur a învins lăcomia... și nu era încăpățânată căci s-a lăsat pe mîna șerpilor medicali dar n-au putut-o salva deci nu ea era sinucigașe ci ei impotenți... așa a fost voia Domnului ca s-o dea nouă exemplu de post adevărat ca să vedem noi cu ochii noștrii cum arată ''postul acela care îmi place Mie''.
Ea a biruit moartea căci 16 ani a trăit cu ea la masă. A sfărâmat Domnul prin ea jugul gLumii și precis s-a mântuit... cine o laudă pe ea? Care om îi zice ei bine, bine? Fără slava oamenilor se intră în Împărăție... numai așa.