Ma ametesti rau de tot.Sa inteleg ca cultul adventist a fost creat in anul 19.. dar defapt mai exista o biserica crestina si inaintea lor dar si dupa? Pai atunci de ce v-ati separat de ei? Inseamna ca biserica adventa fiind formata nu a fost permanenta deci este falsa!
P.s Apelez si la celalalt domn si il intreb: aveati cruci pe biserici inainte de anul 1990? Adventistul a fost evaziv (mereu e a se vedea ultima postare) si a spus ca unele biserici nu au cruci si in acest moment. Dar intrebarea era daca aveau inainte cruce nu daca exista si azi biserici advente fara cruce.
P.s 2 miscarea adventa parca am hotarat ca a fost creata de oamenii amagiti de Miler .
P.S 3 White a profetit sfarsitul. Uitati aici:
"Ingerul meu insoțitor mi-a spus 'vremea aproape s-a dus. Pregătiți-vă, fiți gata, pregătiți-vă.' . . . acum aproape că s-a dus vremea . . și ceea ce noi am invățat timp de ani de zile, ei trebuie să invețe in cateva luni." (Scrieri timpurii, p. 64-67).
Ambele profetii scrise de Grasu nu au valabilitate! De exemplu baptisti,penticostali si alte culte neoprotestante se dezic ferm de miscarea ecumenista!
Ps 4 Grasu si-a dat seama ca osutafaraunu a fost evaziv si a prezentat cele doua profetii. Eu as ramane la cea din ps 3
Last edited by bairstow; 15.12.2011 at 22:15:52.
|