View Single Post
Vechi 16.12.2011, 12:53:34
culianul culianul is offline
Member

Data înregistrării: 20.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
cred si eu ca exista predestinare, asa incat omul nu poate schimba nimic orice ar face.
Inteleg asa:
Dumnezeu ne-a harazit fiecaruia tendinta inevitabila de a-l cauta si de a invata treptat sa il iubim. Acesta e destinul nostru si, orice am face, nu ne putem sustrage.
Dumnezeu ne-a predestinat sa cautam libertatea, frumosul, adevarul, implinirea personala.
Dumnezeu ne-a predestinat sa fim crestini.
Dumnezeu ne-a predestinat cu o anumita alcatuire trupeasca, cu o anumita anatomie si fiziologie, cu anumite particularitati bio-psihice de care nu putem scapa, putem cel mult sa lucram intre limite personale asupra lor.
Dumnezeu ne-a predestinat la individualitate precum si la comunitate.
Dumnezeu ne-a predestinat sa ne intoarcem in tarina si sa tindem spre cer.
Dumnezeu ne-a predestinat sa traim in aceasta lume alcatuita din ceea ce el a voit sa puna in ea: Pamant, soare, luna, stele, animale, plante precum si simtiri interioare, vointa, gandire, limbaj, memorie etc.
Sigur ca exista predestinare. Careia nu ne putem sustrage orice am face, dar inauntrul careia fiecare isi rateaza ori isi implineste clipa.
Fie sa ne bucuram de acest destin al fiecaruia si al tuturor impreuna, cu pace, binecuvantare si bucurie intru hristos domnul! Amin.

bestial. .
Reply With Quote