Citat:
În prealabil postat de Maria_Sofia
...
Legat de problema cu biserica; am dat acest exemplu deoarece biserica este cea care condamna avorturile cu atata inversunare(poate nu e cuvantul potrivit imi cer scuze), insa nu ia masuri concrete pentru ajutarea celor cu adevarat nevoiasi. Ca nu prea ia nimeni masuri, asta cam asa e, dar macar cel care nu ia masuri si nu ajuta pe nimeni, nici nu se lupta pentru interzicerea avortului. Concret: nu am auzit de vreo asociatie, organizatie, care in afara de suport moral sa ofere si sprijin material tinerelor, femeilor, care nu au posibilitatea de a-si creste copilul. Un copil nu se hraneste si nu il imbraci cu rugaciuni...
|
Draga sora,
te-ai gandit ca Biserica aplica : "sa nu stie stanga ce face dreapta" ? Biserica nu se lauda cu ceea ce face si nici nu o sa isi faca reclama vreodata. Pot sa-ti spun concret ca la noi la Biserica multe se fac pentru oamenii nevoiasi. Avem si o cantina pentru saraci. Oamenii contribuie fiecare cu ce si cat poate si se fac multe. Episcopul vicar merge in fiecare seara la leaganul de copii si copii nici nu se culca pana ce nu vine Prea Sfintia Sa, sa spuna o rugaciune impreuna. Uneori viata interioara a Bisericii nu ne este cunoscuta. Nu spun ca peste tot este roz, dar sa nu uitam de cei care intr-adevar fac ceva concret. Daca spunem ca Biserica nu face nimic concret, atunci cred eu ca nu spunem bine.
Iarta-ma.