View Single Post
Vechi 16.12.2011, 16:08:55
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Nu nu nu. Eu cred ca e vorba de posedare. E greu sa explic. Bisericile advente au acum cruci dar inainte nu aveau! Si eu cred ca si celalte nu aveau dar inca nu pot afirma acest lucru suta la suta! De ce e vorba de posedare? Deoarece adventii pe care i-am cunoscut faceau lucruri ciudate! De exemplu unul mi-a dat o imagine cu Iisus! Apoi tot blocul stie ca vecinul adventist s-a plans ca un alt vecin de usa ii intra in casa si ii fura din lucruri cum ar fi o sticla de vodca!!! Intr-o zi s-a dus la tara si m-a rugat pe mine sa stau in casa!!! De aceea e foarte dubios totul. Erau niste oameni de nota zece dar care au imprumutat o suma de bani de la noi si nu iau mai dat!!!! In fine am observat si la alti neoprotestanti niste pacate imense. De exemplu o evanghelsta sarea de busurie cand auzea un zgomot de masini care se loveau pe strada!
Da, asa este. Neoprotestantii sunt poate chiar mai pacatosi decat lumea, in general. Si eu am observat la multi o anumita perversitate morala in sensul ca se dau corecti si ei sunt cei mai falsi oameni cu putinta.